Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Quart dia de classe

Quart dia de classe

Categories

5 de setembreLa classe d’avui ha estat la última del Mòdul de Comunicació pròpiament dit.

Hem treballat  “la credibilitat”, un dels eixos menys tangibles, però més importants, de qualsevol acte de comunicació.  La visualització de vídeos ha estat una eina molt útil per realitzar l’anàlisi dels aspectes de credibilitat (imatge, llenguatge, reputació i seguretat) de diferents oradors.

A més a més, hem après algunes tècniques per aprendre a controlar els nervis al parlar en públic. Per acabar, hem realitzat presentacions per vendre “productes inventats” a la resta de companys, posant especial èmfasis a l’empatia, el vent que fa bufar les veles del nostre veler.

 

La clase de hoy ha sido la última del Módulo de Comunicación propiamente dicho.

Hemos trabajado “la credibilidad”, uno de los ejes menos tangibles, pero más importantes, de cualquier acto de comunicación. La visualización de vídeos ha sido una herramienta muy útil para realizar el análisis de los aspectos de credibilidad (imagen, lenguaje, reputación y seguridad) de diferentes oradores.

Además, hemos aprendido algunas técnicas para aprender a controlar los nervios al hablar en público. Por último, hemos realizado presentaciones para vender “productos inventados” al resto de compañeros, poniendo especial énfasis en la empatía, el viento que hace soplar las velas de nuestro barco.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: