Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cinquè dia de clase

Cinquè dia de clase

Categories

Ma fortalessesEn aquesta classe,el grup de la secció d’anglès, després de les presentacions creatives d’invents impossibles, hem constituït elsequips per als Tallers Comunica que dinamitzarem en anglès.

Hem vist alguns bons exemples de projectes de service-learning en altres universitats espanyoles, argentines, mexicanes i nord-americanes per entendre millor com apliquen aquesta metodologia en altres contextos.

Després de reflexionar sobre les fortaleses personals que pensem que tenim a l’hora d’impartir el taller, les hem resumit en el dibuix d’una mà i les hem compartit. També ho han fet els grups de les altres seccions, com es veu a la foto.

Ja tenim ganes de començar!

 

En esta clase, el grupo de la sección de inglés, después de las presentaciones creativas de inventos imposibles, hemos constituido los equipos para los Talleres Comunica que dinamizaremos en inglés.

Hemos visto algunos buenos ejemplos de proyectos de service-learning en otras universidades españolas, argentinas, mexicanas y norteamericanas para entender mejor cómo aplican esta metodología en otros contextos.

Después de reflexionar sobre las fortalezas personales que creemos tener a la hora de impartir el taller, las hemos resumido en el dibujo de una mano y las hemos compartido. También lo han hecho los grupos de las otras secciones, como se ve en la foto.

¡Ya tenemos ganas de empezar!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: