Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Polítics i oratòria

Polítics i oratòria

Categories

Candidatura Olimpica MadridDurant les darreres setmanes, arran de la candidatura olímpica de Madrid, se n’ha parlat molt de la capacitat de comunicació en públic que tenen els nostres polítics.

Val la pena llegir algunes reflexions que ens poden ajudar a comprendre millor la importància d’una bona oratòria a l’hora de motivar les persones i no solament d’informar-les.

Com a exemple, Grandes oradores de la historia. Aquest reportatge de la Cadena Ser ens ofereix també escoltar els audios sense imatge, cosa que ens permet concentrar-nos en el poder evocador de la veu.

Grandes oradores

Durante las últimas semanas, a raíz de la candidatura olímpica de Madrid, se ha hablado mucho de la capacidad de comunicación en público que tienen nuestros políticos.

Vale la pena leer algunas reflexiones que nos pueden ayudar a comprender mejor la importancia de una buena oratoria a la hora de motivar a las personas, y no sólo de informarlas.

Como ejemplo, Grandes oradores de la historia. Este reportaje de la Cadena Ser nos ofrece también escuchar los audios sin imagen, lo cual nos permite concentrarnos en el poder evocador de la voz.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: