Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Preparant la segona sessió

Preparant la segona sessió

Categories

Avenc 1Divendres passat va ser un dia diferent pels alumnes d’Esade: l’inici del Taller Comunica. Nervis, noves sensacions, emocions i ganes de fer una bona tasca durant el debut.

Aquesta segona setmana ja s’afronta amb més confiança, l’ambient que es respira és diferent. A falta de poques hores per la segona sessió, s’ultimen algunes activitats, es retoca la presentació i s’adapta la planificació als alumnes de l’institut, ara ja coneguts. L’empatia sembla ser una de les claus.

Tot i així, tothom té ben present el que tantes vegades s’ha repetit a classe: encara que ara ja haguem tingut una primera experiència, no eliminem els nervis! Sabem que un punt de nervis i tensió és imprescindible per fer una bona entrega.

Com escoltem i llegim actualment en tots els mitjans de comunicació, Espanya està a la cua pel que fa a comprensió lectora i matemàtiques. Quant a comunicació en públic, tampoc no ocupem un lloc privilegiat.

Però aquest divendres els nostres estudiants tornaran a aportar el seu granet de sorra ensenyant com elaborar el “fons” d’una presentació a més de dos-cents adolescents.

Ànims!

 

El viernes pasado fue un día diferente por los alumnos de Esade: el inicio del Taller Comunica. Nervios, nuevas sensaciones, emociones y ganas de hacer una buena tarea durante el debut.

Esta segunda semana ya se afronta con más confianza, el ambiente que se respira es diferente. A falta de pocas horas por la segunda sesión, se ultiman algunas actividades, se retoca la presentación y se adapta la planificación a los alumnos del instituto, ahora ya conocidos. La empatía parece ser una de las claves.

Aún así, todo el mundo tiene muy presente lo que tantas veces hemos repetido en clase: aunque ahora ya contamos con una primera experiencia… ¡no eliminemos los nervios! Sabemos que un punto de nervios y tensión es imprescindible para hacer una buena entrega.

Como escuchamos y leemos actualmente en todos los medios de comunicación, España está a la cola con respecto a comprensión lectora y matemáticas. En cuanto a la comunicación en público, tampoco ocupamos un lugar privilegiado.

Pero este viernes nuestros estudiantes volverán a aportar su granito de arena enseñando como elaborar el “fondo” de una presentación a más de doscientos adolescentes.

¡Ánimo!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: