Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Plou però fa sol!

Plou però fa sol!

Categories

Fontsere 1La pluja sol ser la ruïna dels grans esdeveniments. Avui, però, les inclemències del temps només ens recorden la magnitud del repte que se’ns presenta: ser els entrenadors del Taller Comunica.

Els alumnes ja ens coneixen, comencem el taller sense més preàmbuls. Fem un resum del que vam treballar a la primera sessió demanant als alumnes que esmentin els conceptes que vam treballar a la primera sessió.

Recorden els missatges clau! i…fem un sospir per dintre. Ens veuen ja com a dinamitzadors de l’aula i es respira confiança a les classes. Ha sigut un dia intensiu, on hi ha hagut la oportunitat de “practicar, practicar, practicar”.

Podem comprovar com l’audiència va perdent la vergonya a Comunicar en Públic! (tal i com ens va passar a nosaltres en el Mòdul de Comunicació que vam fer a ESADE).

La lluvia suele ser la ruina de los grandes eventos. Hoy, sin embargo, las inclemencias del tiempo sólo nos recuerdan la magnitud del reto que se nos presenta: ser los entrenadores del Taller Comunica.

Los alumnos ya nos conocen, empezamos el taller sin más preámbulos. Primeramente, hacemos un resumen de lo que trabajamos en la primera sesión pidiendo a los alumnos que comenten los conceptos que trabajamos en la primera sesión.

¡Recuerdan los mensajes clave! y…suspiramos por dentro. Nos ven ya como dinamizadores del aula y se respira confianza en las clases. Ha sido un día intensivo, donde hemos tenido la oportunidad de “practicar, practicar, practicar”.

Podemos comprobar cómo la audiencia va perdiendo la vergüenza a Comunicar en Público (tal y como nos pasó a nosotros en el Módulo de Comunicación que hicimos en ESADE).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: