Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Multiplicar l’impacte

Multiplicar l’impacte

Categories

Taller Comunica al Ins FontsereEls 3 Tallers Comunica impartits a l’Institut Eduard Fontserè de L’Hospitalet de Llobregat han estat un exemple nítid de col·laboració al quadrat o, dit altrament, de multiplicació de l’impacte.

Els estudiants d’ESADE han ajudat als alumnes de 1r de Batxillerat a millorar les seves habilitats comunicatives. I, alhora, aquests nois i noies han aprofitat l’aportació dels estudiants d’ESADE per fer millor el projecte JxB, “Joves pel Barri”.

JxB és un projecte d’aprenentatge servei nascut a la ciutat de L’Hospitalet. En ell, els nois i noies dels instituts col·laboren durant el curs escolar amb entitats socials del seu barri.

I aquesta pràctica de servei es vincula a diferents assignatures: Filosofia, Etica, Pràctiques d’Empresa, etc., de manera que els nois i noies tenen l’oportunitat de viure una aplicació práctica de continguts acadèmics, amb un sentit social.

Per tant, el Taller Comunica, que en sí mateix és un projecte ApS, també contribueix a millorar la qualitat d’altres projectes similars. Una manera senzilla de multiplicar l’impacte.

Los 3 Talleres Comunica impartidos en el Instituto Eduard Fontserè de L’Hospitalet de Llobregat han sido un ejemplo nítido de colaboración al cuadrado o, dicho de otra manera, de multiplicación del impacto.

Los estudiantes de ESADE han ayudado a los alumnos de 1r de Bachillerato a mejorar sus habilidades comunicativas. Y, a la vez, estos chicos y chicas han aprovechado la aportación de los estudiantes de ESADE para hacer mejor el proyecto JxB, “Jóvenes por el Barrio”.

JxB es un proyecto de aprendizaje-servicio nacido en la ciudad de L’Hospitalet. En él, los chicos y chicas de los institutos colaboran durante el curso escolar con entidades sociales de su barrio.

Y esta práctica de servicio se vincula a diferentes asignaturas: Filosofía, Etica, Prácticas de empresa, etc., de manera que los chicos y chicas tienen la oportunidad de vivir una aplicación práctica de contenidos académicos, con un sentido social.

Por lo tanto, el Taller Comunica, que en sí mismo es un proyecto ApS, también contribuye a mejorar la calidad otros proyectos similares. Una manera sencilla de multiplicar el impacto.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: