Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Joan Marc amb la Fundació Marianao

Joan Marc amb la Fundació Marianao

Categories

Amb els joves de Fundacio MarianaoCom diu la cançó dels Amics de les Arts “...tornar sempre és la millor part de l’aventura”.

Després de sis hores divertides i intenses de Tallers de Comunicació en Públic, part de l’assignatura d’Entrenament al Lideratge Social a ESADE, encara hi ha maneres de seguir aprenent.

Sóc el Joan-Marc, alumne de segon del Grau d’ESADE. Fundació Marianao de Sant Boi, en el marc del programa VPK (oci alternatiu per a joves les nits de divendres i dissabte), m’ha ofert la possibilitat de poder tornar a realitzar unes hores més de taller.

El taller anirà destinat a millorar la comunicació en públic a través de la pràctica i d’activitats dinàmiques. Havent viscut ja una vegada com d’enriquidora és aquesta experiència puc afirmar amb tota seguretat que es tracta d’una oportunitat excepcional.

Espero que els assistents gaudeixin dels tallers tant com ho penso fer jo!.

 

Como dice la canción de Els Amics de les Arts “… volver siempre es la mejor parte de la aventura”.

Después de seis horas divertidas e intensas de Talleres de Comunicación en Público, parte de la asignatura de Entrenamiento al Liderazgo Social en ESADE, todavía hay maneras de seguir aprendiendo.

Soy Joan-Marc, alumno de segundo del Grado de ESADE. La Fundación Marianao de Sant Boi, en el marco del programa VPK (ocio alternativo para jóvenes las noches de viernes y sábado), me ha ofrecido la posibilidad de poder volver a realizar unas horas más de taller.

El taller irá destinado a mejorar la comunicación en público a través de la práctica y de actividades dinámicas. Habiendo vivido ya una vez lo enriquecedora que es esta experiencia puedo afirmar con toda seguridad que se trata de una oportunidad excepcional.

¡Espero que los asistentes disfruten de los talleres tanto como pienso hacerlo yo!.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: