Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » TedxBarcelonaWomen

TedxBarcelonaWomen

Categories

TedxBarcelonaWomenAquest dijous 5 de desembre tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison el TedxBarcelonaWomen, de les 16:00 a les 22:00.

¡Més de 150 ciutats acolliran aquest dia simultàniament conferències TED com aquesta!.

El més sorprenent d’aquestes conferències d’impacte extraordinari a nivell mundial és que estan organitzades per equips de persones voluntàries, amb una estructura molt lleugera.

Entre les ponents catalanes d’aquesta conferència, destaquem Marta Nomen i Araceli Segarra:

Marta Nomen es educadora social i dirigeix ​​Grup 33, plataforma ciutadana per transformar el model de gestió de les presons catalanes i sensibilitzar la ciutadania sobre la situació a les presons, aplicant una fórmula innovadora i d’èxit basada en la participació i en la convivència dels interns i les internes amb l’objectiu de disminuir substancialment la reincidència.

Araceli Segarra es alpinista, escriptora, oradora i model ocasional. El 1996 va esdevenir la primera dona espanyola en pujar el Mont Everest. El seu ascens va ser una crònica al documental Imax Everest. En la mateixa expedició, va ser membre de l’equip de rescat en el pitjor desastre en la història de la Muntanya Everest, quan van morir 13 persones.

Les conferències TED son sempre inspiradores, no solament per les habilitats comunicatives dels ponents, sinó, sobretot, pels seus projectes de vida.

 

Este jueves 5 de diciembre tendrá lugar en el Espacio Francesca Bonnemaison el TedxBarcelonaWomen, de las 16:00 a las 22:00.

¡Más de 150 ciudades acogerán este día simultáneamente conferencias TED cómo esta!.

Lo más sorprendente de estas conferencias de impacto extraordinario a nivel mundial es que están organizadas por equipos de personas voluntarias, con una estructura muy ligera.

Entre las ponentes catalanas de esta conferencia, destacamos a Marta Nomen y a Araceli Segarra:

Marta Nomen es educadora social y dirige ​​Grupo 33, plataforma ciudadana para transformar el modelo de gestión de las prisiones catalanas y sensibilizar a la ciudadanía sobre la situación de las prisiones, aplicando una fórmula innovadora y de éxito basada en la participación y en la convivencia de los internos y las internas con el objetivo de disminuir sustancialmente la reincidencia.

Araceli Segarra es alpinista, escritora, oradora y modelo ocasional. El 1996 consiguió ser la primera mujer española al subir Mont Everest. Su ascenso fue una crónica en el documental Imax Everest. En la misma expedición, fue miembro del equipo de rescate en el peor desastre en la historia de la Montaña Everest, cuando murieron 13 personas.

Las conferencias TED son siempre inspiradoras, no solamente por las habilidades comunicativas de los ponentes, sino, sobre todo, por sus proyectos de vida.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: