Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Donar sentit a l’aprenentatge

Donar sentit a l’aprenentatge

Categories

Portada reportatge ApS Diari Sant CugatA Sant Cugat, municipi on està ubicat el Campus Esade, hi ha molts centres educatius de tots els nivells que practiquen aprenentatge servei.

El Diari de Sant Cugat acaba de publicar un reportatge sobre el conjunt d’aquests projectes, entre els quals està el Taller Comunica que organitzem com a pràctiques de l’assignatura Entrenament al Lideratge Social.

A la pàgina 8 d’aquest reportatge podem llegir les declaracions de tres  protagonistes actius: Sofía González, estudiant d’Esade que va fer el Taller Comunica a l’octubre del 2013; la professora Marta Simón, de l’Institut Leonardo da Vinci i tres alumnes de Batxillerat d’aquest centre: Marc Fort, Nil Rodès i Eva Aymamí.

En Sant Cugat, municipio donde está ubicado el Campus Esade, hay muchos centros educativos de todos los niveles que practican aprendizaje-servicio.

El Diari de Sant Cugat acaba de publicar un reportaje sobre el conjunto de estos proyectos, entre los cuales está el Taller Comunica que organizamoscomo prácticas de la asignatura Entrenamiento al Liderazgo Social.

En la página 8 de este reportaje podemos leer las declaraciones de tres protagonistas activos: Sofía González, estudiante de Esade que hizo el Taller Comunica en octubre del 2013; la profesora Marta Simón, del Instituto Leonardo da Vinci y tres alumnos de Bachillerato de este centro: Marc Fort, Nil Rodès y Eva Aymamí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: