Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Arrencada dels tallers!

Arrencada dels tallers!

Categories

Grup alumnes Institut Bellvitge

Divendres passat, entre matí i tarda, vam dur a terme 19 Tallers Comunica a 8 instituts i entitats socials: Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, Institut Joaquima Pla i Farreras, Institut Bellvitge, Escola Thau, Fundació Marianao, Club Sanfeliu-Sant Ildefons, Institut Leonardo da Vinci, Institut Rubió i Ors.

Els nostres estudiants van posar tota la seva energia, creativitat i ganes de compartir al servei dels altres estudiants, joves i també persones adultes.

Per dinamitzar els tallers,  busquen vídeos, elaboren powerpoints i prezis, creen i recreen exercicis, jocs i dinàmiques diverses, dramatitzen ells mateixos per il·lustrar les seves explicacions.

Darrera d’això està la professionalitat d’uns educadors que creuen en el potencial dels seus alumnes i en el valor del intercanvi, i per això ens ofereixen aquest intenssíssim espai de pràctiques:

Tinc la impressió de que els nostres alumnes van quedar molt i molt contents de la vostra visita i dels vostres tallers. No vaig tenir temps de copsar àmpliament la seva opinió, però dilluns els veurem amb mes calma i temps i en sabrem més. Els professors varem quedar igualment de contents. Ricard Vázquez, tutor de 2n de Batxillerat de l’Institut Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat.

Grupo frases Armandos Jaleos

Poesia AlexGrupo Armandos Jaleos

 

 

 

 

 

Viernes pasado, entre mañana y tarde, llevamos a cabo 19 Talleres Comunica en 8 institutos y entidades sociales: Escola d’Arte y Disseny de Sant Cugat, Institut Joaquima Pla y Farreras, Institut Bellvitge, Escuela Thau, Fundació Marianao, Club Sanfeliu-Sant Ildefons, Institut Leonardo da Vinci, Institut Rubió i Ors.

Nuestros estudiantes pusieron toda su energía, creatividad y ganas de compartir al servicio de los otros estudiantes, jóvenes y también personas adultas.

Para dinamizar los talleres, buscaron vídeos, elaboraron powerpoints y prezis, crearon y recrearon ejercicios, juegos y dinámicas diversas, dramatizaron ellos mismos para ilustrar sus explicaciones.

Detrás de todo esto està la profesionalidad de unos educadores que creen en el potencial de sus alumnos y en el valor del intercambio y por ello nos ofrecen este intensísimo espacio de prácticas.

Tengo la impresión de que nuestros alumnos quedaron muy y muy contentos de vuestra visita y de vuestros talleres. No tuve tiempo de recoger ampliamente su opinión, pero el lunes los veremos con más calma y tiempo y sabremos más. Los profesores quedamos igualmente contentos. Ricard Vázquez, tutor de 2º de Bachillerato del Institut Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat.

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: