Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cloenda dels tallers

Cloenda dels tallers

Categories

Taller Comunica Leonardo da VinciDivendres passat vam cloure els tallers del mes de març als instituts i entitats socials.

Han estat 3 dies intensos per a tothom. Com a mostra, el testimoni de Gerard Miret, que va dinamitzar junt amb la Berta Muntané, la Maria Llopis i el Roger Jové el Taller Comunica al CFGS Administració i Finances del Institut Leonardo da Vinci:

No hi ha res més gratificant que sentir-te útil. La sensació d’haver ajudat a altres persones a millorar en qualsevol cosa (en el nostre cas la comunicació en públic) i saber que els servirà per tenir un futur millor dóna sentit a les nostres vides. Més enllà de la transcendència del que fas, el més important és com ho fas; és en els petits gestos on comencen els grans canvis. El Taller Comunica ens ha ofert la oportunitat de ser una mica més feliços.

Al final del taller, una de les alumnes de l’institut afirmava: el millor del taller heu estat vosaltres!

 

El pasado viernes cerramos los talleres del mes de marzo a los institutos y entidades sociales.

Han sido 3 días intensos para todos. Como muestra, el testimonio de Gerard Miret, que dinamizó junto con Berta Muntané, Maria Llopis y Roger Jové el Taller Comunica en el CFGS Administración y Finanzas del Instituto Leonardo da Vinci:

No hay nada más gratificante que sentirte útil. La sensación de haber ayudado a otras personas a mejorar en cualquier cosa (en nuestro caso la comunicación en público) y saber que les servirá para tener un futuro mejor da sentido a nuestras vidas. Más allá de la trascendencia del que haces, lo más importante es como lo haces; es en los pequeños gestos donde empiezan los grandes cambios. El Taller Comunica nos ha ofrecido la oportunidad de ser un poco más felices.

Al final del taller, una de las alumnas del instituto afirmaba: ¡lo mejor del taller habéis sido vosotros!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: