Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cloenda amb llavors de passió

Cloenda amb llavors de passió

Categories

Passiflora_caerulea_2Divendres 28 de març vam tancar la segona edició de l’assignatura d’aquest curs acadèmic 2013-2014, en la que han participat 91 estudiants de 2n BBA.

L’impacte dels Tallers Comunica dinamitzats pels estudiants ha arribat aquest cop a 282 alumnes de (CFGS, Batxillerats i 4t d’ESO) de 8 centres educatius o entitats socials: l’Escola d’Art i Disseny, Institut Pla i Farreras, l’Institut Leonardo da Vinci, l’Escola Thau, l’Institut Bellvitge, l’Institut Rubió i Ors, Fundació Marianao i l’Esplai Sanfeliu-Sant Ildefons.

Aquest darrer dia es presentaven els videos dels tallers i ens van acompanyar  Carles Cros, Enric Roldán, Francisco Marín i Jordi Beltran, professionals del sector empresa i del sector educació, per donar-nos el seu feed-back.

Algunes paraules dels estudiants ens els fulls d’avaluació:

M’ha semblat una assignatura realment interessant. M’ajudarà a portar-ho a la pràctica en el dia a dia i sóc conscient d eque formarà part del meu futur professional.

L’assignatura ha estat més gratificant del que sperava, fins el punt que m’he donat d’alta en una plataforma per a professors de reforç d’alumnes de col·legis per millorrar el seu rendiment: he descobert que m’agrada fer de professor.

Realment me ha aportat molt com a persona ja que ha tret moltes coses positives d emi mateixa que no coneixia. Per exemple, me ha fet veure que sóc una bona motivadora i que realment se ajudar els altres.

…M’ha ajudat a obrir els ulls de que sempre hi ha algú que necessita alguna cosa de la teva part i es gratificant la sensació de poder ajudar algú i com amb aquest procés en el que tu ensenyes pots arribar a aprendre molt més del que t’imaginaves.

Al final, vam repartir entre tots llavors de Passiflora, la flor de la passió.

 

Discurs Oriol a la gespa

Presentando el taller de Armando Jaleo

 

El pasado viernes 28 de marzo cerramos la segunda edición de la asignatura de este curso académico 2013-2014, en la que han participado 91 estudiantes de 2º BBA.

El impacto de los Talleres Comunica dinamizados por los estudiantes ha alcanzado esta vez a 282 alumnos de (CFGS, Bachilleratos y 4º de ESO) de 8 centros educativos o entidades sociales: la Escola d’Art i Disseny, el Institut Pla i Farreras, el Institut Leonardo da Vinci, la Escola Thau, el Institut Bellvitge, el Institut Rubió i Ors, la Fundació Marianao y el Esplai Sanfeliu-Sant Ildefons.

Este último día se presentaban los videos de los talleres y nos acompañaron Carles Cros, Enric Roldán, Francisco Marín y Jordi Beltran, profesionales del sector empresa y del sector educación, para darnos su feed-back.

Algunas palabras de los estudiantes nos las hojas de evaluación:

Me ha parecido una asignatura realmente interesante. Me ayudará a llevarla a la práctica en el día a día y soy consciente d e que formará parte de mi futuro profesional.

La asignatura ha sido más gratificante del que esperava, hasta el punto que me he dado de alta en una plataforma para profesores de refuerzo de alumnos de colegios para mejorar su rendimiento: he descubierto que me gusta hacer de profesor.

Realmente me ha aportado mucho como persona puesto que ha sacado muchas cosas positivas de mi misma que no conocía. Por ejemplo, me ha hecho ver que soy una buena motivadora y que realmente se ayudar los otros.

…Me ha ayudado a abrir los ojos de que siempre hay alguien que necesita algo de tu parte y es gratificante comprobar que con este proceso en el que tú enseñas puedes llegar a aprender mucho más del que te imaginabas.

Al final repartimos entre todos semillas de Passiflora, la flor de la pasión.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: