Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Management amb valors

Management amb valors

Categories

José Luis MontesJosé Luis Montes participará a la Cloenda de la VIII edició d’Alumni Solidari amb la conferència Management amb valors: alinear empreses, persones i societat.

Aquest acte tindrà lloc el 4 de juny a les 19:00 a Esadeforum, Av. de Pedralbes, 60-62.

Es pot crear un món més just i equilibrat. Pot semblar que hi estem ben lluny, però mai no hem tingut tant al nostre abast aconseguir-ho.

Les tendències més rellevants en gestió empresarial, en consum o en retenció del talent són cada cop més compromeses.

El voluntariat ja és fins i tot corporatiu, l’emprenedoria pot ser també social, el comerç just s’estén, les finances ètiques funcionen i la producció o l’aprovisionament es tornen responsables.

En resum, es transformen les regles del joc cap al compromís i la sostenibilitat. Només els qui entenguin aquest canvi i l’assumeixin com a propi podran competir i sobreviure en el nou panorama empresarial i social.

Reflexionarem sobre el management amb valors de la mà de José Luis Montes Usategui, un clar exponent d’una d’aquestes persones que fan canvis radicals en les seves vides per fer-les més coherents amb els seus principis.

Amb un intens passat empresarial en el sector de les tecnologies i de la consultoria estratègica, se centra en aquests moments, com a escriptor i conferenciant, en els camps de la innovació social, el management amb valors i el nou paradigma de les organitzacions socials.

A més, durant la trobada, representants dels consultors voluntaris i de les ONG participants donaran el seu testimoni sobre l’experiència d’Alumni Solidari.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: