Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Conferència de Cristina Domènech

Conferència de Cristina Domènech

Categories

Cristina DomènechLa Cristina Domènech, sòcia fundadora de l’empresa RecStores va visitar les aules i els alumnes de Sant Cugat el passat dia 5 de setembre.
 
La seva conferència va ser la base de la prova de coneixements de comunicació en públic per a dos dels grups de tarda de la nostra assignatura.
 
La Cristina ens va explicar el projecte Rec.0, que ha aconseguit vincular Moda, Creativitat i PatrImoni a la ciutat d’Igualada. La iniciativa aposta per recuperar el barri del Rec d’Igualada transformant les antigues adoberies de pell en botigues efímeres de moda on curiosos i compradors d’arreu venen a passar una jornada de shopping mentre s’endinsen en la bellesa arquitectònica del passat de la pell a Igualada.
 
Sobretot, la convidada ens va animar a arriscar-nos, a ser atrevits i a no tenir por a creure en els propis projectes. Allò que semblava una utopia quan 6 amics van començar a embastar el projecte, ha acabat sent un negoci consolidat amb un model d’èxit que té, a més a més, un clar objectiu social. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: