Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Balanç dels estudiants

Balanç dels estudiants

Categories

Els estudiants que han fet l’assignatura entre setembre i novembre 2014 han valorat altament aquesta experiència, tal com expressen les enquestes anònimes d’avaluació, a les quals van respondre el 50% dels 147 estudiants participants.

A continuació destaquem alguns gràfics i alguns dels comentaris que acompanyàven les enquestes.

Valoració de l’assignatura

Valoracio de l'assignatura

Valoració del professorat

Valoracio del professorat

Alguns comentaris:

De totes les assignatures que portem cursades des que vam començar la carrera, crec que aquesta ha sigut la més útil. No només pel fet d’ensenyar-nos a parlar en públic, cosa que mai m’havien ensenyat abans, sinó pel fet d’haver crescut com a persona. Anar al col·legi i veure la repercussió del que he fet no ha tingut preu, alumnes que necessitaven igual que jo que els expliquessin com parlar en públic han acabat el taller mostrant un progrés enorme, i només amb tres sessions. Van començar molt tímids i deurien pensar que quin avorriment quedar-se una tarda a escoltar a quatre persones en una xerrada. Però, no obstant, vam arrancar la primera sessió i, així que van veure de què anaven les xerrades, van canviar el xip i van estar molt atents i interessats fins l’últim minut de l’última sessió. I no només els ha servit a ells, a nosaltres també, perquè he desenvolupat unes capacitats de parlar en públic que sincerament mai pensava que les arribés a tenir, i ha sigut gràcies al taller. Per coses com aquestes, penso que assignatures com aquesta haurien d’estar presents a qualsevol carrera, no només pel que aprens sinó també per l’experiència que tens la possibilitat de viure. Cada hora que hem passat preparant l’assignatura ha sigut una hora molt ben invertida, perquè ara és quan hem recollit els fruits de tot l’esforç.

Creo que ha sido una de las asignaturas más útiles de la carrera. Este tipo de asignaturas, así como la forma en la que realizan las sesiones debería implementarse para otras asignaturas.

I am leaving this course with mixed feelings, on one side I wish the class which we had to supervise had been more carefully selected, seen as they did not speak english and we were supposed to teach them complex concepts in a language they did not understand. This made the teaching experience much less rewarding than it could have been. On the other side I would like that in Mark Thompson we had an excellent professor, who was enthusiastic about his subject and made the course material easy to understand and fun to learn. He was very accessible and provided good and clear feedback. In conclusion I was very happy with the teaching of the course, but the organization might have been approached with more care.

Crec que aquesta assignatura és indispensable en una escola de negocis. És una assignatura que no només aporta coneixements sino que a més et forma com a persona. Aquesta matéria ensenya la veritable essencia de com esdevindre un bon Leader. També ajuda a que siguem conscients de la realitat en la que vivim. En la meva opinió la assignatua de Social Leadership Training és de les més importants del grau.

Trobaràs més comentaris aquí:

https://apscomunicacioenpublic.wordpress.com/protagonistes/estudiants-2014-2015-2/

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: