Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » La marató del dissabte

La marató del dissabte

Categories

Acte inaugural dissabte

Dissabte vam arrencar l’assignatura amb una jornada de matí i tarda molt intensiva.

En total, participem 121 estudiants i 5 professors, distribuits en dos grups de català, dos grups de castellà i un grup d’anglès.

A l’acte inaugural, Jaume Maranges, director de l’assignatura va parlar del lideratge social i de l’enfocament que nosaltres li donem: el lideratge servidor. En aquesta presentació Why Social Leadership? pots veure l’esquema i les imatges del seu discurs.

El lideratge servidor es un concepte creat fa temps per Robert K. Greenleaf que s’ha estés arreu del món però que encara no es gaire conegut al nostre país.

Aquest vídeo Servant Leadership explica sintéticament en què consisteix: centrar el lideratge en la millora de tothom, no únicament en la pròpia.

Per posar un exemple inspirador, l’explorador angloirlandès Ernest Shackleton està considerat un model de Servant Leadership: el seu estil de lideratge, en circumstàncies extremes, va aconseguir salvar la vida de tota la seva tripulació.

 

El sábado arrancamos la asignatura con una jornada de mañana y tarde muy intensiva.

En total, participamos 121 estudiantes y 5 profesores, distribuidos en dos grupos de catalán, dos grupos de castellano y uno de inglés.

En el acto inaugural, Jaume Maranges, director de la asignatura, habló del liderazgo social y del enfoque que nosotros le damos: el liderazgo servidor. En esta presentación: Why Social Leadership puedes ver el esquema y las imágenes de su discurso.

El liderazgo servidor es un concepto creado hace ya tiempo por Robert K. Greenleaf, que se ha extendido por todo el mundo, pero que todavía no es muy conocido en nuestro país.

Este vídeo, Servant Leadership explica sintéticamente en qué consiste: centrar el liderazgo en la mejora de todos, no únicamente en la propia. 

Por poner un ejemplo inspirador, el explorador angloirlandés Ernest Shackleton está considerado un modelo de Servent leadership: su estilo de liderazgo en circunstancias extremas, consiguió salvar la vida de su tripulación.

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: