Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » TEDxyouthBarcelona

TEDxyouthBarcelona

Categories

TEDxYouthBarcelona
Si durant l’assignatura tenim molt presents i treballem a l’aula les conferències TED, aviat s’acosta la TEDxYouthBarcelona, que tindrà lloc el:

Dissabte 28 de març.

És un molt bon espectacle de comunicació i una gran oportunitat per escoltar els projectes i encomanar-se de la passió de joves menors de 30 anys, perquè, com diuen els organitzadors:

A TEDxYouthBarcelona no parlarem de crisi. Ni d’ni-ni. Ni de fuga de talents. Ni d’atur juvenil. TEDxYouthBarcelona té per objectiu celebrar el talent jove. Perquè n’hi ha i volem demostrar-ho.

 

Si durante la asignatura tenemos muy presente y trabajamos en el aula las conferencias TED, pronto se acerca la TEDxYouthBarcelona, que tendrá lugar el

Sábado 28 de marzo.

Es un muy buen espectáculo de comunicación y una gran oportunidad para escuchar los proyectos y contagiarse de la pasión de jóvenes menores de 30 años, porque, como dicen los organizadores:

En TEDxYouthBarcelona no hablaremos de crisis. Ni de ni-ni. Ni de fuga de talentos. Ni de paro juvenil. TEDxYouthBarcelona tiene por objetivo celebrar el talento joven. Porque lo hay y queremos demostrarlo.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: