Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cada cop més a prop!

Cada cop més a prop!

Categories

Treball en equip a l'institutFa unes setmanes iniciàvem el Mòdul de Comunicació on, a través del veler de la comunicació, vam viatjar per la forma i el fons, vam parlar sobre com controlar els nervis i, per últim, vam incorporar el concepte d’empatia a la comunicació en públic.

Però el Mòdul de Comunicació ja queda lluny. Fa dues setmanes, ja sabent els equips que formaríem durant el Taller Comunica, vam tenir la oportunitat de conèixer a professorat dels centres educatius on portarem a terme el Taller i vam contrastar amb ells dubtes, neguit i vam compartir il·lusions.

El Taller Comunica cada vegada està més a prop. Actualment, amb l’ull sempre posat en els nostres destinataris (empatia) ens trobem immersos en les sessions de preparació del Taller Comunica. En només dues setmanes serà l’hora de passar a l’acció. A les aules d’ESADE es respira un ambient de nervis i neguit i, alhora, de ganes i il•lusió.

Hace unas semanas iniciábamos el Módulo de Comunicación donde, a través del velero de la comunicación, viajamos por la forma y el fondo, hablamos sobre cómo controlar los nervios y, por último, incorporamos el concepto de empatía en la comunicación en público.

Pero el Módulo de Comunicación ya queda lejos. Hace dos semanas, ya sabiendo los equipos que formaríamos durante el Taller Comunica, tuvimos la oportunidad de conocer a profesorado de los centros educativos donde llevaremos a cabo el Taller y contrastamos con ellos dudas y compartimos ilusión.

El Taller Comunica cada vez está más cerca. Actualmente, con el ojo siempre puesto en nuestros destinatarios (empatía) nos encontramos inmersos en las sesiones de preparación del Taller Comunica. En sólo dos semanas será la hora de pasar a la acción. En las aulas de ESADE se respira un ambiente de nervios y desazón y, a la vez, de ganas e ilusión.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: