Entrenament al Lideratge Social

Pàgina d'inici » Protagonistes » Estudiants 2014-2015

Estudiants 2014-2015

Tardor 2014

A continuació una mostra de les valoracions en enquestes anònimes dels 147 estudiants de les tres seccions (castellà, català, anglès) que van fer l’assignatura a la tardor del 2014:

Considero que és una gran assignatura. Abans de començar, no tenia cap ganes de fer-la, però a mesura que va anar avançant l’assignatura hem va anar agradant cada vegada més fins que he acabat disfrutant moltissim. La gent comenta que voleu fer que l’assignatura sigui optativa, i crec que això seria un error, ja que com he dit abans, al principi l’assignatura no m’entussiasmava en excès, i si haguès sigut optativa, no l’hagues escollit. Enhorabona per l’assignatura, serà una de les assignatures més importants en la meva carrera acadèmica, sens dubte!

Considero aquesta assignatura molt útil en la nostra carrera. Realment he millorat la comunicació en públic. Cal remarcar l’excel·lent tasca del Carles López com a professor. Ha sigut una gran ajuda i li agraeixo el treball que ha fet al llarg de l’assignatura. Un gran professor.

De totes les assignatures que portem cursades des que vam començar la carrera, crec que aquesta ha sigut la més útil. No només pel fet d’ensenyar-nos a parlar en públic, cosa que mai m’havien ensenyat abans, sinó pel fet d’haver crescut com a persona. Anar al col·legi i veure la repercussió del que he fet no ha tingut preu, alumnes que necessitaven igual que jo que els expliquessin com parlar en públic han acabat el taller mostrant un progrés enorme, i només amb tres sessions. Van començar molt tímids i deurien pensar que quin avorriment quedar-se una tarda a escoltar a quatre persones en una xerrada. Però, no obstant, vam arrancar la primera sessió i, així que van veure de què anaven les xerrades, van canviar el xip i van estar molt atents i interessats fins l’últim minut de l’última sessió. I no només els ha servit a ells, a nosaltres també, perquè he desenvolupat unes capacitats de parlar en públic que sincerament mai pensava que les arribés a tenir, i ha sigut gràcies al taller. Per coses com aquestes, penso que assignatures com aquesta haurien d’estar presents a qualsevol carrera, no només pel que aprens sinó també per l’experiència que tens la possibilitat de viure. Cada hora que hem passat preparant l’assignatura ha sigut una hora molt ben invertida, perquè ara és quan hem recollit els fruits de tot l’esforç.

Creo que ha sido una de las asignaturas más útil de la carrera. Este tipo de asignaturas, así como la forma en la que realizan las sesiones debería implementarse para otras asignaturas.

Me ha gustado mucho la asignatura de liderazgo social ya que creo que ha sido un contacto directo con el mundo real y nos ha apartado de la “burbuja” en la que vivimos (Esade).

Asignatura muy útil, muy bien planificada y muy bien organizada. La profesora Roser Batlle, excelente profesora muy cercana y muy efectiva para todos los alumnos. Como punto negativo, el hecho que los grupos los hacía la profesora, y de esta manera creo que se ha perdido potencial de muchos de nosotros/as teniendo que trabajar con alguien que ha sido un lastre para el grupo.

I didn’t know what I to expect when starting this course. To be honest, the idea of speaking in front of people has never been my comfort point. This class has helped me on so many points. Our teacher, Mark Thomson, accompanied us throughout the process. He not only gave us group feedback, but precious individual feedback, that I am convince will help me in future presentations. The tips Mark gave me helped me get over my stress, my nervousness, which is incredible. It was an incredibly enriching experience to teach at Leonardo da Vinci. It was inspiring, motivating on all points. We created an incredible link with the students, considered them as our friends. It was nostalgic when leaving, that is sure, but I hope we will have the opportunity to see them in the future. Thank you for everything!

I am leaving this course with mixed feelings, on one side I wish the class which we had to supervise had been more carefully selected, seen as they did not speak english and we were supposed to teach them complex concepts in a language they did not understand. This made the teaching experience much less rewarding than it could have been. On the other side I would like that in Mark Thompson we had an excellent professor, who was enthusiastic about his subject and made the course material easy to understand and fun to learn. He was very accessible and provided good and clear feedback. In conclusion I was very happy with the teaching of the course, but the organization might have been approached with more care.

Crec que aquesta assignatura és indispensable en una escola de negocis. És una assignatura que no només aporta coneixements sino que a més et forma com a persona. Aquesta matéria ensenya la veritable essencia de com esdevindre un bon Leader. També ajuda a que siguem conscients de la realitat en la que vivim. En la meva opinió la assignatua de Social Leadership Training és de les més importants del grau.


1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: